Kabeljauw met zeewiertartaar

4 porties

30 min.

Een makkelijke manier om zeewier toe te voegen aan een gerecht is door gebruik te maken van kant-en-klare zeewier producten zoals de BIO zeewiertartaar van Marinoë. Gecombineerd met vis heb je een snelle, smakelijke en gezonde maaltijd.

ZEEWIER TOEVOEGEN AAN JE MAALTIJD?

ZO MAKKELIJK KAN HET ZIJN

Ingrediënten

  • 4 stuk(s) kabeljawuw
  • 1 potje zeewiertartaar
  • 200 g gemengde rijst
  • 2 lepels olijfolie
  • 20 g boter
  • peper en zout naar smaak

Werkwijze

  1. Verwarm de oven op 180°C
  2. Bestrooi kabeljauw met peper en zout.
  3. Verwarm de olie in een pan en bak de kabeljauw aan één kant op hoog vuur.
  4. Doe in een ovenschaal, bestrijk met de zeewier tartaar en bak 10 minuten in de oven.
  5. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af, voeg de boter toe en en hou warm
  6. Serveer de kabeljauw met kiemgroenten en rijst.
Scroll naar boven